ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΣΙΟΥ

 
IATROS-LAYOUT

Έλενα Μήτσιου
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

 
 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

 

 

 

 
 

Η δερματολόγος Έλενα Μήτσιου, γεννήθηκε στην Βέροια και είναι ειδικευμένη δερματολόγος- αφροδισιολόγος.

Σπούδασε ιατρική, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας, όπου και αποφοίτησε το 2001 με το βαθμό master. Της αναγνωρίστηκε ο τίτλος της ιατρικής, μετά από συμπληρωματικές εξετάσεις που έδωσε στο ΔΙΚΑΤΣΑ και τις οποίες πέρασε επιτυχώς. 

Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Γ.Ν.Ν. Καρδίτσας, όπου και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου της, ως αγροτική ιατρός στο άγονο Π.Ι Νεράιδας του Κ.Υ Μουζακίου. Εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν-Κ.Υ Γουμένισσας, ενώ, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Κρατική Κλινική του Νοσοκομείου Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης, όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας το 2011.

Σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Βέροιας.

Παράλληλα, είναι επιστημονική συνεργάτις της Β΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων του Α.Π.Θ στο Γ.Ν Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

Είναι υποψήφια Διδάκτωρας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , ενώ το θέμα της διδακτορικής διατριβής της αφορά την πάθηση της ψωρίασης.

 Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Δερματολογία στη Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο).

Ενημερώνεται διαρκώς για το επιστημονικό της αντικείμενο, με συμμετοχές σε διεθνή μεταπτυχιακά σεμινάρια και συνέδρια. Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά πρωτοκόλλα και ως ομιλήτρια σε πολλά δερματολογικά συνέδρια.

Accessibility